Koray Akca

Koray Akca

Mr. Koray Akca is een uiterst bevlogen jurist die al sinds 2016 verbonden is aan Kamans, Heemskerk en Herrewijnen Advocaten. Tijdens zijn studententijd hield mr. Akca zich al op de achtergrond bezig met het reilen en zeilen op kantoor.
In 2020 heeft mr. Akca zijn studie Strafrecht aan de Erasmus Universiteit afgerond. Hij kreeg een 9 voor zijn masterscriptie en deze is gelet op de hoge kwaliteit ook uitgegeven in boekvorm. Na de afronding van zijn studie is mr. Akca als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij het kantoor en met ingang van 12 februari 2021 is hij be√ędigd als advocaat.
Mr. Akca houdt zich op kantoor bezig met zowel straf- als bestuursrecht, twee gebieden waarin hij zich, ook op kantoor, al enkele jaren heeft verdiept. Zijn kennis van deze vakgebieden is dan ook zeer groot. Daarnaast heeft mr. Akca veel kennis in huis op het gebied van internationaal (straf-) recht. Mr. Akca is iemand die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat totdat hij bereikt heeft wat hij wil. Kortom: mr. Akca is iemand die je aan je zijde wil hebben als jouw advocaat.